Veckostädning

Vi utför kvalitetssäkrad veckostädning i ditt hem utefter dina behov och förväntningar.

Ett välstädat hem skapar lugn och ro och bidrar till minskad stress.

Upplägg av veckostädning

Vi kommer tillsammans överens om hur du vill ha din veckostädning och ser över dina behov. Varje anställd skriver på ett sekretessavtal för att garantera er trygghet. All hemvård sker på era villkor.


Du kommer att kunna ha din egen städerska i största möjliga mån för en personlig kontakt och för att du ska känna dig trygg.


Kvalitetssäkrad hemservicetjänster

Våra hushållsnära tjänster utförs av våra kompetenta och serviceinriktade medarbetare.

Vi arbetar med hög säkerhet och garanterar en trygghet i vardagen.

Därför är vi noga med regelbundna kvalitetskontroller. 


Vi erbjuder nöjd kund garanti som innebär att vi åtgärdar det som kunden är mindre nöjd med samt ansvarsförsäkring som ersätter eventuella skador om olyckan skulle vara framme. 


Städmedel ingår

All vår städmaterial som behövs har vi med oss och ingår i abonnemanget så du som kund behöver inte betala något utöver städningen eller tänka på att köpa hem städmedel. När vi städar hos dig använder vi din dammsugare.


RUT-avdraget

Hos oss kan du utnyttja RUT-avdraget - du betalar då bara 50% av arbetskostnaden. Vi erbjuder rutavdraget vid både abonnemang och enstaka servicetillfällen. Mer info kring RUT finner ni här.


Tänk inte mer på städningen. Det löser vi så att du får tid över till annat!Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert.

Vi ser till att du får en bra struktur i din vardag!

Ansvarsförsäkring

Kvalitetsgarani

Sekretessavtal

Städmedel ingår